ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
محیط کار به تنهایی عامل بیماریزایی نیست بلکه شرایط، تفکّر شخص و عدم رعایت اصول بهداشتی از
عوامل تشدید کننده میباشد.
اکثر محیطهای کار اعم از صنعتی و کارگاهی دارای آشپزخانه، انبار مواد غذایی، مطبخخانه، حمام و سرویس بهداشتی میباشد.
بدیهی است در صورت عدم رعایت نکات بهداشتیِ مکانهای مذکور، انواع بیماریها ایجاد شده و سلامت پرسنل به خطر میافتد.
فایل وردی ذیل مجموعه کامل آییننامهها و دستورالعملهای حوزه بهداشت محیط میباشد که نیازهای ما جهت ایجاد محیطهای بهداشتی و سالم را تأمین مینماید.
لینک دانلود: